پیش از راه اندازی رستوران یا کترینگ باید به فکر تجهیزات صنعتی آشپزخانه و هزینه های آن باشید.در این خصوص اطلاعات کافی باید کسب کنید.این هزینه ها شامل میز و صندلی، انواع تجهیزات صنعتی آشپزخانه و رستوران می شود.در این مقاله سعی داریم شما را با چگونگی تجهیزات صنعتی آشپزخانه آشنا کنیم تا هنگام آن ها به مشکل برنخورید.
تجهیزات صنعتی آشپزخانه
1. معیارهایی را که برای تجهیزات صنعتی آشپزخانه در نظر دارید را مرور کنید.
آشپزخانه ی کترینگ یا رستوران از دید مشتریان به دور است و تنها کارکنان آشپزخانه و گاهی اوقات هم ماموران بهداشت آن را می بینند.پیش از تجهیزات صنعتی آشپزخانه همیشه از خود بپرسید که وسیله ای که قصد آن را دارید چقدر کاربرد و اهمیت دارد.هنگام لوازم و تجهیزات آشپزخانه به ایمنی،ویژگی های بهداشتی،سهولت در استفاده و کارایی آن ها دقت کنید.
2. فضای آشپزخانه تان را در نظر بگیرید
هنگام تجهیزات صنعتی آشپزخانه به مسائلی نظیر شکل هندسی و مساحت کترینگ یا رستوران به ویژه بخش آشپزخانه دقت کنید.اگر آشپزخانه ی شکا شلوغ است باید آن را سر و سامان دهید و به فکر نظم و بازکردن فضای خالی به منظور تجهیزات جدید باشید.نکته ی مهم این است که کارمندان با آشپزخانه ای منظم با بازدهی بیشتری مشغول به کار خواهند شد و کارکرد آن ها افزایش خواهد یافت.با رفتن به بازار و مراکز می توانید انواع
تجهیزات صنعتی آشپزخانه را در اندازه ها و مدل های مختلف پیدا کنید.اکثر شرکت های تولید کننده ی تجهیزات صنعتی آشپزخانه به طور سفارشی نیز محصولات را برای مشتریان ارائه می دهند.شما می توانید به جای واسطه،سفارش و تمامی تجهیزات صنعتی آشپزخانه را به یک کارخانه بسپارید.
3. وسیله ای که برای تجهیزات صنعتی آشپزخانه می باید مصرف صنعتی داشته باشد نه خانگی.
هنگام انواع تجهیزات صنعتی آشپزخانه حتما این موضوع را درنظر داشته باشید که وسیله ای که قصد آن را دارید باید برای مصارف صنعتی ساخته شده باشد.برای مثال تجهیزات کوچک به هیچ عنوان توصیه نمی شود؛اگر چه دارای قیمت بهتری هستند اما برای آشپزخانه های صنعتی مناسب نمی باشند.تجهیزات صنعتی آشپزخانه باید توان کار زیاد و استفاده ی بیش از حد روزانه را داشته باشند. سرخ کن خانگی به جای سرخ کن صنعتی توصیه نمی شود.چراکه بعدها هزینه های تعمیر آن خیلی بیشتر خواهد بود و قابلیت روغن زدایی به طور مناسب نخواهند داشت.
4. از کسی کمک بخواهید
یکی از بهترین راهکارهایی که برای تجهیزات صنعتی آشپزخانه می توانید از آن بهره ببرید،کمک گرفتن از کسی است که تجربه ای در این زمینه داشته و یا قبلا خود آشپزخانه داشته است.با بهره گیری از تجربیات دیگران می توانید انتخاب بهتری در تجهیزات صنعتی آشپزخانه داشته باشید.شما برای لوازم هزینه ی بسیاری خواهید کرد و کمک گرفتن از افراد خبره منجر به سود خوب در طولانی مدت می شود.
5. تا جایی که می*توانید محصول را بررسی کنید
هنگام تجهیزات صنعتی آشپزخانه تنها اکتفا و اطمینان به نده کافی نیست و باید تقاضای چک کردن دستگاه را بکنید تا از عملکرد صحیح آن مطمئن شوید.تمامی دکمه ها،قطعات و بخش های مختلف آن را چک کنید و همینطور نحوه ی تمیز کردن دستگاه و نوع عملکرد آن را سوال کنید.دستگاه اری شده باید دقیقا گونه ای عمل کند که شما پیش از انتظارش را داشتید.تمام سوالات مربوط به گارانتی را بپرسید و مطمئن شوید چه بخش هایی شامل گارانتی می شود.برای دسترسی بهتر به تکنسین های ساخت،بهتر است از کارخانه کنید.
6. در لوازم پخت و پز و یخچال سرمایه گذاری خوبی کنید.
زمانی که اقدام به تجهیزات صنعتی آشپزخانه می کنید،سعی کنید کیفیت خوبی را اری کنید و برای آن ها هزینه ی بیشتری کنید.به یاد داشته باشید هرچه بیشتر سرمایه گذاری کنید به نفعتان است و بعدها دچار هزینه های اضافی تعمیرو نگهداری نمی شوید.منبع:
تجهیزات صنعتی آشپزخانه